Porsche Inter Auto

­čÄĘ Oktoberfest Porsche Inter Auto – Oblikovanje vabila

Prava bavarska izkušnja v Sloveniji

Zasnova Oktoberfesta v Porsche poslovalnicah se je razvila ┼że dolgo preden sem za─Źel delati za podjetje. Namen prireditve je bila zahvala strankam za njihovo zvestobo. Za stranke oblikujemo vabilo in vstopne kupone ter kupone za hrano in pija─Źo.

Opis

Za stranke Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper vsako leto organiziramo pravo bavarsko izku┼ínjo – slovenski Oktoberfest pri poslovalnicah Porsche Inter Auto. Ves ve─Źer se na┼íe stranke zabavajo s humoristi─Źnimi vlo┼żki gostitelja in ansambla, ki ga izberemo.

Stre┼żemo prave bavarske specialitete in pivo Paulaner.

Vsak povabljenec prejme kupone za pivo Paulaner,┬á kupon za hrano – originalnio bavarsko klobasico “Weiswurst” in kupon za sodelovanje v nagradni igri, za obisk pravega Oktoberfesta v M├╝nchnu.

Podrobnosti

Storitve
Grafi─Źno oblikovanje

Programi
Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop

Video Oktoberfesta pri Porsche Ljubljana 2017

Prava bavarska izku┼ínja na┬áslovenskem Oktoberfestu 2017 Porsche Ljubljana (petek, 13. 10. 2017). Skozi ve─Źer nas je spremljal igralec in voditelj┬áMiha Brajnik. Za glasbo so poskrbeli┬áPoko─Źni Muzikanti in┬áMenge┼íka godba. Peter Prevc pa je z nami predstavil nnovega Volkwagen Pola. Skozi ve─Źer pa so se stranke razvajale s pravimi bavarskimi specialitetami in pile Paulaner Pivo.

Pripravljeni sodelovati z mano?

Podobna dela

Instagram efekt filter WOD.

­čô▒ Instagram efekt – Crossfit Ljubljana WOD

Crossfit Ljubljana
Mese─Źno glasilo Studio ┼Żelezna Fe16. Naslovnica.

­čÄĘ Oblikovanje revije za Studio ┼Żelezna

Studio ┼Żelezna
Vizitka za vodjo projektov - Studio ┼Żelezna.

­čÄĘ Oblikovanje vizitk za Studio ┼Żelezna

Studio ┼Żelezna