Storitve

Nudim vam storitve, kot so grafično oblikovanje, izdelava spletnih strani, fotografiranje, celovite rešitve, svetujem in pomagam pri načrtovanju digitalnih marketinških aktivnosti in s kreativnim pristopom sledim sodobnim trendom. Pri snovanju upoštevam vaše predloge, ideje in želje, s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami pa vam ponudim izdelek na najvišji ravni.

Grafično oblikovanje

Storitve grafičnega oblikovanja vključujejo tiskarske in spletne storitve.

Izdelava
spletnih strani

Dizajn in izdelava spletne strani, HTML/CSS razrez in SEO optimizacija.

Fotografija in video produkcija

Merilo za vrhunsko spletno stran sta tudi kakovostna fotografija in video posnetki.

Nedavni projekti - Portfolio

📸 Audi A3 Sportback (2020)

Porsche Inter Auto
Škoda Scala - Slovenija - Andraž Lazič

📸 Škoda Scala

Porsche Inter Auto

📸 Porsche Cayenne Coupe

Porsche Center Ljubljana

Mnenja zadovoljnih strank

"Prilagajanje, upoštevanje vizij in podajanje predlogov izboljšav, je bila pri postavljanju strani ves čas prisotna. Kot celovita podoba našega delovanja, nama je spletna stran zelo pomembna, tako vizualno, kot uporabniško. Hvala Andraž, z veseljem podava priporočila naprej."
"Andraž nam je pred leti inovativno in strokovno oblikoval in po meri postavil spletno stran, s katero smo zelo zadovoljni. Še pomembneje pa je, da s spletno stranjo nimamo nobenih težav. Redno se posodablja, vzdržuje in ažurira! Andraž, hvala za nazaj in za naprej!"
"Grafični oblikovalec, ki je s srcem in dušo pri svojem delu, ne boji se težjih izzivov, išče rešitve, podaja svoje predloge. Ima neverjeten občutek za estetiko in kompozicijo. Oseba, na katero se lahko zaneseš, saj je ažuren, natančen in strokovno podkovan. Delo z njim je preprosto čudovito, nad končnimi izdelki smo vedno navdušeni. Želimo višji standard in Andraž Lazič je pravi za to."