Andraž Lazič
Fotografija - Nejc Puš

Če imate vprašanja, predlog ali želite sodelovati z menoj, mi pišite preko kontaktnega obrazca ali na email info@andrazlazic.com

Mnenja zadovoljnih strank

"Prilagajanje, upoštevanje vizij in podajanje predlogov izboljšav, je bila pri postavljanju strani ves čas prisotna. Kot celovita podoba našega delovanja, nama je spletna stran zelo pomembna, tako vizualno, kot uporabniško. Hvala Andraž, z veseljem podava priporočila naprej."
"Andraž nam je pred leti inovativno in strokovno oblikoval in po meri postavil spletno stran, s katero smo zelo zadovoljni. Še pomembneje pa je, da s spletno stranjo nimamo nobenih težav. Redno se posodablja, vzdržuje in ažurira! Andraž, hvala za nazaj in za naprej!"
"Grafični oblikovalec, ki je s srcem in dušo pri svojem delu, ne boji se težjih izzivov, išče rešitve, podaja svoje predloge. Ima neverjeten občutek za estetiko in kompozicijo. Oseba, na katero se lahko zaneseš, saj je ažuren, natančen in strokovno podkovan. Delo z njim je preprosto čudovito, nad končnimi izdelki smo vedno navdušeni. Želimo višji standard in Andraž Lazič je pravi za to."